2018 - 1 DÖNEM SINAVI YEDEK SALON İŞLEMLERİ

08-09  Aralık  2018  tarihlerinde  yapılacak  olan  Açık  Öğretim  Kurumları  Sınavlarına  yedek salonda girme talepleri İl/İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri Bölge Sınav Yürütme Komisyonunca incelenerek mazeretleri (Sağlık Kurulu Raporu, Zorunlu İkamet Değişikliği, Askere Alınma/Terhis, Tutuklu/Hükümlü, Ders Değişikliği) uygun  görülen öğrencilerin  yedek salon işlemleri 20 Kasım -5 Aralık 2018 tarihleri arasında yapılacaktır.

İş ve İşlemler

Yayın: 23.11.2018 - Güncelleme: 23.11.2018 11:22 - Görüntülenme: 72