HALK EĞİTİM MERKEZLERİ VE ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ KAYITLARI 09.10.2020 MESAİ BİTİMİNDE SONA ERECEKTİR.

ÖĞRENCİLERİMİZİN;

Tüm kayıt belgeleri sisteme taranmalı ve belgelerdeki veriler Açık Öğretim Lisesi sistemine girilmelidir.

Aöl Bilgi Yönetim Sisteminde;

• Ders seçimi,
  • Kredi bilgileri,
  • Sınav yeri(il-ilçe) ,
  • Adres,
  • Telefon,
  • Fotoğraf
  • Yabancı dil,
  • Özel durum ve benzeri tüm bilgileri kontrol edilmeli ve bilgilerde eksik, hata varsa düzeltilmelidir.

Öğrencilerin kayıt ücretlerini yatırmaları gerekmektedir. (Ücret muafiyetleri olanlar dışında) Aksi takdirde açık öğretim lisesi kayıtları silinecektir.

Engelli Öğrencilerin Sistemde Özel Durum Ve Özür Grupları Kontrol Edilmelidir.

Engel Durumları işlenmemiş öğrencilerin belgeleri sisteme tarandıktan sonra işlenmesi için aolengelli@meb.gov.tr  adresine e-posta gönderilmesi gerekmektedir.

Öğrenciler  seçtikleri dersleri kontrol etmeli ve yaptıkları ders seçimlerinde eksik veya hata varsa düzeltmelidir.

Ders Seçimi ve Kontrolü için tıklayınız.

Öğrencilik durumu "incelemeye alınmış" olan öğrencilerin açık öğretim lisesi veya halk eğitim merkezlerine başvurmaları gerekmektedir.

Yayın: 08.10.2020 - Güncelleme: 08.10.2020 20:52 - Görüntülenme: 171