Ağu

Bu yıl ikincisi gerçekleştirilen, Osmangazi Halk Eğitimi Merkezi, Büyükşehir Belediye Başkanlığının ortaklaşa yürüttüğü ve 114 kursiyerin başvurduğu 88 kursiyerin belge aldığı Kurbanlık Kesme Sertifika Töreni Bursa Tarım İl Müdürlüğünde yapıldı. Törende konuşan Tarım İl Müdürü Hamit Aygül, önemli bir eğitim gerçekleştirdiklerini bu çalışmanın yaygınlaşması gerektiğini belirtti. Törene Bursa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı, Bursa Müftülüğü Temsilcisi, Osmangazi Halk Eğitim Merkezi Müdürü ve kursiyerler katıldı.

Tem

ILÇE MÜFTÜMÜZ DEN KURUMUMUZA ZİYARET Osmangazi İlçe Müftümüz Sn. Lütfü İmamoğlu, Kurumumuzu ziyaret ederek devam eden kurslar hakkında bilgi almış ve önümüzdeki öğretim yılı için istişarelerde bulunulmuştur. Kurumumuz adına teşekkür ediyorum.

Tem

Yaz Kursları Kapsamında Gençlik Merkezindeki Öğretmen ve Öğrencilerimize Ziyaret.

Tem

YAZ KURSLARINI ZİYARET. Yaz Kursları Kapsamında Özel İdare İlkokulu'muzu ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledik.

Tem

Merkezimizi ziyaret ederek görevimizde başarılar dileyen Şube Müdürlerimiz Rasim Alkaç ve Haci Ongun Bey'e, ziyaretlerinden dolayı Kurumumuz adına teşekkür ediyorum.

Tem

Halk Eğitimi Merkezimiz Bünyesinde Faaliyet Gösteren Ovaakça Kurs Merkezimizde Usta Öğreticimiz Nazlı Eracar'ın Kursiyerlerince Üretilen Elişi Sergisi Açılışından... Kurum Müdürümüz Mehmet KÖSE, Kurslarımızın, beceri geliştirmeye ve kazanmaya dönük olduğunu, ev ve ülke ekonomisine katkı sağlamaya yönelik olduğunu belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.

Tem

Halk Eğitimi Merkezimiz Bünyesinde Yaz Dönemi Kapsamında Yusuf Köstem İlkokulu'muzda Açılan Kurs Çalışmalarını Yerinde  Gözlemledik. Başarılı Çalışmalarından Dolayı Okul Müdürümüz Hüseyin Avni Çat Bey'e Teşekkür Eden Kurum Müdürümüz Mehmet KÖSE, öğrencilerimize ve öğretmenlerimize başarılar diledi.

Tem

Halk Eğitimi Merkezimiz bünyesinde Reşit Paşa İlkokulumuzda UNDP Projesi kapsamında kurs gören geçici koruma kapsamındaki kursiyerlerimizi  Kurum Müdürümüz Mehmet KÖSE tarafından ziyaret edildi. Çalışmalar hakkında Okul Müdürümüz Ömer Taşdemir tarafından, "Dört grupta dört öğretmenin görev aldığı, 18- 56 yaş arası yaklaşık 300 kursiyerin,  Güzel Türkçemizi  ve Kültürümüzü öğrenme çabası içinde olduğu belirtildi." Kursiyerlerimize ve öğretmenlerimize başarılar dilenerek, katkılarından dolayı Okul müdürümüze teşekkür edildi.

Tem

Halk Eğitimi Merkezimiz bünyesine bugün başlayan ve dört gün sürecek olan kursumuzun açılışı, Kurum Müdürümüz Mehmet KÖSE tarafından gerçekleştirildi.

Açılışta Kurum Müdürümüz,  "Kursiyerleri hoş geldiniz diyerek karşıladı. Her birimizin ben ülkem ve Milletim için ne gibi katma değer üretebilirim çabası ve gayreti içinde olmamız gerektiğini belirtti. Tüm kursiyerlere başarı diledi."

Tem

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Gürhan ÇOKGEZER, İlçemiz Osmangazi Halk Eğitimi Merkezi'nde yeni görevine başlayan Kurum Müdürümüz Sn. Mehmet KÖSE'ye, müdür yardımcılarımız Ali ALBAYRAK, Ahmet ÇELİK ve Sevgi ACAR'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak çalışmalarında başarılar diledi ve yeni görevlerinin hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.

Tem

Aysun Yıldız ve Güldenur Çağ Usta Öğreticilerimizin el emeği göz nuru motifleri içeren "İğne Oyası ve Ev mefruşat kursu" sonu sergisinden... Serginin açılışını Kurum Müdürümüz Mehmet KÖSE, Osmangazi Belediyesi Kültür İşleri Müdürü Kenan KIR  ve kursiyerler tarafından gerçekleştirildi. Kursiyerlerimizi tebrik ediyor, emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

Tem

Devletimiz adına Halkımıza hizmet yolunda, desteklerini bizlerden esirgemeyen Şb Müdürlerimiz Abdullah Çiçek, Cengiz Uç ve Metin Levent Bey'e ziyaretlerinden dolayı kurumumuz olarak teşekkür ediyoruz.

Türk Halk ve Türk  Sanat Müziği Eğitimi Sertifika Töreni