May

Osmangazi Halk Eğitimi Merkezi  Aso Müdürlüğü ve KOSGEB Bursa Hizmet Müdürlüğü protokolu çerçevesinde düzenlenen uygulamalı girişimcilik eğitimini başarıyla tamamlayan 24 girişimci adayı sertifikalarını törenle aldı.

May

ANNELER GÜNÜ, SÜMBÜLLÜ BAHÇEDE YAPILAN RESİM SERGİSİYLE KUTLANDI.BİRBİRİNDEN GÜZEL ESERLERİMİZ SERGİLENDİ.

May

Osmangazi Halk Eğitim Hasta Kabul Kursiyerleri Huzur Evini Ziyaret Ettiler.

May

Emek Şehit Murat Ayşen taekwondo ekibi kurumumuzu ziyaret etmişlerdir. Kendilerine çalışmalarında başarılar dileriz.

Nis

Osmangazi Halk Eğitim Merkezimizde açılan karate kursu öğrencilerimiz, 2015 minikler 40 kg Türkiye 3.sü Seher TURALI ve velilerimiz, antrenörleri Yahya KUŞ ile birlikte kurum Müdürümüz Ertekin SEVİNÇ´e nezaket ziyaretinde bulunmuşlardır.

Nis

MEB Hayat Boyu Ogrenme Genel Müdürü Şaban Cengiz, Daire Başkanı Hasan Yılmaz, Il Mem Şube Müdürü Kemal Ünal, incelemelerde bulunmak üzere kurumumuzu ziyaret etti.

Mrt

İl Hayat Boyu Öğrenme Halk Eğitimi Planlama ve İşbirliği Komisyon Toplantısı Vali Yardımcımız Sayın Mehmet Vedat MÜFTÜOĞLU başkanlığında yapıldı.

Mrt

Şbt

2014 – 2015 osmangazi Halk Eğitim Merkezi Öğretmenler 2. Kurul Toplantısı 18/02/2015 tarihinde Turizm Otelcilik Meslek Lisesi toplantı salonunda gerçekleşti.

Şbt

BU SENE 14 ŞUBAT SEVGİLİLER GÜNÜNÜ OSMANGAZİ HALK EĞİTİM MERKEZİ OLARAK RESİM SERGİSİ İLE KUTLADIK.

Ock

Osmangazi Halk Eğitim Merkezi Ve ASO Müdürlüğümüzün Şehit Jandarma Er Ali Bakış İlkokulu’nda Açmış Olduğu ‘’Mis Sabun’’ Sergimizin Açılışını Osmangazi İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn Gürhan ÇOKGEZER yapmıştır.