BURSA / OSMANGAZİ - Halk Eğitimi Merkezi

Ara

2020-1 Açık Lise Osmangazi ilçesine bağlı kişilerin diplomaları basım aşamasında, 28/12/2020 tarihinden itibaren dağıtılmaya başlanacaktır. Diplomalarınızı Muradiye şubesinden alacaksınız.

Ara

5 Aralık 2020 Cumartesi ve 6 Aralık 2020 Pazar günü yapılacak olan açık öğretim ortaokulu ve lisesi sınavları ile Millî Eğitim Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatı unvan değişikliği sınavı, Kovid-19 tedbirleri kapsamında ileri bir tarihe ertelenmiştir.   İlgili sınavların takviminde yapılacak düzenlemeler, ayrıca duyurulacaktır.   Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunulur.

29.11.2020 TARİHİNDE YAPILAN HİJYEN KURSU SINAVI SINUÇLARI

KUL ÖNCESİNDE YÜZ YÜZE EĞİTİME ARA VERİLMESİ

Bursa İl Hıfsı Sıhha Kurulu Kararı Gereği.

Osmangazi Halk Eğitimi Merkezimize bağlı birimlerde görev yapan okul öncesi tüm öğretmen ve usta öğreticilerimiz ve velilerimize duyurulur.

"30 Kasım 2020 tarihinden itibaren 04 Ocak 2021 tarihine kadar okul öncesi anasınıflarında yüz yüze eğitime ara verilmiştir."

20.11.2020 TARİHLİ  2. KADEME SINAV SONUÇLARI

19.11.2020 TARİHİNDE YAPILAN 2. KADEME SINAVI SONUÇLARI

18.11.2020  TARİHİNDE YAPILAN 2. KADEME SINAVI SONUÇLARI

Kas

Değerli arkadaşlar kurslarla ilgili muhtemel sorularınıza cevap olması adına paylaşıyoruz.

Salgın sebebiyle yaygın eğitimde de uzaktan eğitime geçileceği Bakanlığımız resmi sitesinde de ifade edilmiştir. Detaylı açıklamanın gelmesini bekliyoruz.

Sizleri bilgilendireceğiz.

Kas

Nota solfej içerikli  uzun sap Bağlama Eğitimi Kursumuz yakında başlıyor.

Muradiye Merkez binamızda başlayacak olan 300 Saatlik kursumuz,  hafta içi 17.00 - 19.30  arasında tercihen hafta sonu 13.00 - 16.00 arası olup ilgisi olan vatandaşlarımızı bekliyoruz.

Kursiyerler İçin HES Kodu Girilmesi.

Kursiyer kayıt ekranında kursiyer kaydı sırasında HES kodu zorunluluğu getirilmiştir.Kursiyerler için kurs bitim tarihine kadar sağlık risk durumuna erişeçek HES kodunu giriniz. Sağlık risk durumları Eğitmen,Müdür Yardımcısı ve Müdür tarafından sorgulanabilecektir.

Halk Eğitim Merkezimiz üzerinden kurs açmak isteyen okul/kurumlarımız, Osmangazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün gönderdiği 27.10.2020 tarih ve 135.01.01-E.15605056 sayılı yazıya göre ekteki format içeriğine göre talep etmeleri arz/rica olunur.