BURSA / OSMANGAZİ - Halk Eğitimi Merkezi

Açık Lise ve Açık Ortaokul Öğrencilerimizin kitapları 12 Ekim 2020 tarihinden itibaren İstiklal Şubemizden dağıtılmaya başlanacaktır.

Bilginize...

Salgın döneminde alınan önlemlerle  8 Haziran'dan bu yana kurslarımız açıktır. Yeni kurslarımız da 1 Ekim`den itibaren talepler doğrultusunda açılmaya devam edecektir.

Osmangazi Halk Eğitimi Merkezimizden ayrıntılı bilgi alabilirsiniz. Vatandaşlarımızı kurslarımıza bekliyoruz.

Eyl

Ders Kitapları Açıköğretim İş ve İşlemlerinin yürütüldüğü Hürriyet- İstiklãl Şubemizde verilmektedir.

İlgili Vatandaşlarımıza Duyurulur...

İlgililere Önemli Duyuru.

15 Eylül 2020 Salı Günü Başlıyor. Okul Taşıtlarında rehber perspnel olarak çalışmak isteyen adayların katılacağı kurs, 30 saat olup hafta içi 09.30 - 14.30  saatleri arasında 4 gün sürecektir.

Eyl

Sayın müdürlerim, Usta öğreticiler evraklarını teslim ederken oluşan sıra ve kalabalığı önlemek amacıyla beyan esasına göre işlem yapabileceksiniz. Evrak kontrol işlemlerini kurs görevlendirmeleri yapılırken gerçekleştirmeniz pandemi dolayısıyla daha doğru olacaktır. Salgın süreci ile ilgili alınmış bu kararlara dair butonlar sisteme eklenmiştir.

Hayat Boyu Öğrenme GM Daire Başkanı

Mete KIZILKAYA

Tem

Kurumumuz bünyesinde açılan kurslarımıza katılmış olan vatandaşlarımızın sertifikalarını, KOVİD-19 tedbirleri kapsamında kurumumuza gelmeden e-devlet üzerinden almaları önemle rica olunur.

Tem

Covid - 19 süreci kapsamında gıda alanında tüm işletmelere kurum ve kuruluşlara Hijyen eğitimi kursu verilmektedir. İlgililer bilgi için 2201012 numarayı arayabilirler.

Haz

OKUMA YAZMA KURSLARIMIZ 6 TEMMUZ PAZARTESİ GÜNÜ BAŞLIYOR .BAŞVURU İÇİN MURADİYE MERKEZ BİNAMIZA GELEREK BİLGİ ALABİLİRSİNİZ. KURSLAR HAFTA İÇİ (PAZARTESİ , ÇARŞAMBA, CUMA) GÜNLERİ AKŞAM SAAT 17:00 DA YAPILACAKTIR.