HALK EĞİTİM BUSMEK İŞBİRLİĞİYLE ÜNİVERTİYE HAZIRLIK KURSU...

Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bursa Büyükşehir Belediyesi arasında imzalan protokol gereği Osmangazi, Yıldırım, Gemlik ve Orhangazi Halk Eğitimi Merkezleri üzerinden, Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Kültür Merkezinde açılan üniversiteye hazırlık kurslarına, lise mezunu 1.000 civarında öğrenci devam ediyor. Osmangazi Hürriyet yerleşkesinde açılan kursu, Bursa Büyükşehir Belediyesi Eğitim Şb Md Ayşe Hocaoğlu ileziyaret ziyaret eden Osmangazi Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mehmet Köse öğrencilere, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ücretsiz gönderilen yardımcı kaynak kitapların dağıtımını yaptı. Öğrencilerle sohbet eden Osmangazi Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mehmet Köse,"Öncelikle sizlere İl Milli Eğitim Müdürümüz Serkan Gür ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Gürhan Çokgezer'in selamını getirdim. Hayatınızın bu önemli dönüm noktasında, Milli Eğitim ve Büyükşehir Belediyemizle daha nitelikli eğitim almaniz için yoğun çaba sarfediyoruz. Ülkemizin ve milletimizin daha güzel yarınlara ulaşması için, sizlerin tam donanımlı olarak yetişmesi için gayret gösteriyoruz." açıklamasında bulundu. Hürriyet Kurs Merkezi ziyaretinde Bursa Büyükşehir Belediyesi Hayat Boyu Şube Müdürü Ayşe Hocaoğlu yaptığı açıklamada; "Bursa'mızdaki siz sevgili gençlerimizi, hedeflerinize ulaşma doğrultusunda yetiştirmek için Başkanımız Alinur Aktaş önderliğinde canla başla çalışıyoruz." dedi. Ziyaret sonunda Hürriyet Kurs Merkezine devam eden 600'e yakın üniversiteye hazırlık öğrencilerine, Milli Eğitim Bakanlığı'nca gönderilen 5 bine yakın yardımcı kaynak kitabı dağıtıldı.

22-02-202322-02-202322-02-2023

Yayın: 22.02.2023 - Güncelleme: 22.02.2023 14:19 - Görüntülenme: 165