DUYURU.

Kurumumuzda Mesai Saatleri Şöyledir:

Sabah - Öğle. 08.00 - 12.00

Öğle Arası. 12.00 - 13.00

Saatleri arası yemek ve dinlenme molası.

Öğleden Sonra -  Akşam. 13.00 -  17.00

TELEFONLA GÖRÜŞME İSTEKLERİNİZİ MESAİ SAATLERİNE DİKKAT EDEREK YAPARSANIZ, TELEFONUNUZA KESİNLİKLE CEVAP VERİLECEKTİR.

ANASINIFI KAYITLARIMIZ BAŞLADI.

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Anasınıfı Kayıtlarımız

TAM GÜN GURUBU

SABAHÇI GURUBU

ÖĞLECİ GURUBU

Olmak üzere İstiklal Binamızda ve Çiftehavuzlar Binamızda Başladı. Donanımlı sınıflarımız, çocuk gelişimine uygun oyun alanlarımız, zengin meteryal ve tecrübeli öğretmen kadromuzla öğre cilerimize hizmet vermekteyiz.

İrtibat telefonları.

Çiftehavuzlar Kurs Merkezi: Öznur Öğretmen. 05398913382

İstiklal Kurs Merkezi : Aliye Öğretmen. 05323916355

Kas

08-09  Aralık  2018  tarihlerinde  yapılacak  olan  Açık  Öğretim  Kurumları  Sınavlarına  yedek salonda girme talepleri İl/İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri Bölge Sınav Yürütme Komisyonunca incelenerek mazeretleri (Sağlık Kurulu Raporu, Zorunlu İkamet Değişikliği, Askere Alınma/Terhis, Tutuklu/Hükümlü, Ders Değişikliği) uygun  görülen öğrencilerin  yedek salon işlemleri 20 Kasım -5 Aralık 2018 tarihleri arasında yapılacaktır.

Kas

2017-3 döneminde  mezun olan öğrencilerimizin diplomaları Osmangazi Halk Eğitim Merkezlerine geldi.

Eyl

Mezunlara yönelik ‘Üniversiteye Hazırlık Destekleme ve Yetiştirme Kursu’ öğrenci başvuruları 17-23 Eylül 2018 tarihleri arasında olacaktır... Başvuru için Osmangazi Halk Eğitim merkezine gelip form doldurmanız gerekmektedir.