Kas

08-09  Aralık  2018  tarihlerinde  yapılacak  olan  Açık  Öğretim  Kurumları  Sınavlarına  yedek salonda girme talepleri İl/İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri Bölge Sınav Yürütme Komisyonunca incelenerek mazeretleri (Sağlık Kurulu Raporu, Zorunlu İkamet Değişikliği, Askere Alınma/Terhis, Tutuklu/Hükümlü, Ders Değişikliği) uygun  görülen öğrencilerin  yedek salon işlemleri 20 Kasım -5 Aralık 2018 tarihleri arasında yapılacaktır.

Kas

2017-3 döneminde  mezun olan öğrencilerimizin diplomaları Osmangazi Halk Eğitim Merkezlerine geldi.

Eyl

Mezunlara yönelik ‘Üniversiteye Hazırlık Destekleme ve Yetiştirme Kursu’ öğrenci başvuruları 17-23 Eylül 2018 tarihleri arasında olacaktır... Başvuru için Osmangazi Halk Eğitim merkezine gelip form doldurmanız gerekmektedir.