AİLE OKULU KAPSAMINDA VELİ EĞİTİMLERİMİZ DEVAM EDİYOR.

Bursa Osmangazi Belediyesi'ne bağlı Demirtaş Kültür Merkezi'nde vatandaşlarımıza yönelik "Çevre ve İklim Değişikliği Farkındalık Kurs Programı" düzenlendi. Programın açılışında kursiyerlere; Belediye Başkanımız Sn MUSTAFA DÜNDAR'ın, İl Müdürümüz Sn Serkan Gür'ün ve İlçe Müdürümüz Sn Gürhan Çokgezer'in selamlarını ileten Kurum Müdürümüz Mehmet Köse, "Milli Eğitim Bakanlığımız aile eğitimlerine önem vermekte, bu nedenledir kiAğustos ayında ülkemizde tüm resmî eğitim kurumlarında uygulamaya geçirilen "Aile Okulu Projesi" kapsamında paket kurs programları açıyoruz. Tüm vatandaşlarımızı okullarımıza Halk Eğitimi Merkezlerimize bu kurslara katılmaya davet ediyorum" açıklamasında bulundu. 18 Yaşını tamamlamış vatandaşlarımızın katıldığı ve İnsan ve Doğa, Çevre Sorunları, İklim Değişikliği ve Türkiye, Sürdürülebilir Kalkınma ve Çevre Dostu Teknolojiler, Yeşil Beceriler temalarının işlendiği 10 saat süreli kursa, yaklaşık 220 kursiyer katıldı.

23-11-202223-11-202223-11-2022

Yayın: 23.11.2022 - Güncelleme: 23.11.2022 11:11 - Görüntülenme: 257