AİLE OKULU PROJESİ OSMANGAZİ'DE MUHTARLARLA BULUŞTU.

Osmangazi Halk Eğltimi Merkezi olarak İlçemizdeki 136 Mahalle Muhtarımıza yönelik açtığımız Aile Okulu Projesi Eğitimlerinin ilkini dün Osmangazi Muhtarlar Derneğinde yaptık. Eğitim kapsamında; 136 Mahalle Muhtarımıza AileEğitimi, Ailede İlk Yardım Eğitimi, Trafik Eğitimi, Çevre ve Farkındalık Eğitimleri verilecek. İlk olarak verilen Müdür Yardımcılarımızıdan Ali Albayrak ve Adem Özçelik'in verdiği Aile Eğitimi öncesinde bir açıklama yapan Kurum Müdürümüz Mehmet Köse; "Bakanlığımızca yurt sathında başlatılan Aile Okulu Projesi kapsamında yapılan eğitimler Bursa'mızda dayığun olarak devam etmektedir. Muhtarlarımızın da bu eğltşmleee dahil olması memnuniyet verecidir" dedi. Osmangazi Muhtarlar Derneği Başkanı Burhan Mandacı, Muhtarlarımızın hizmetiçi eğitimlerini ger zaman desteklediklerini belirtti. Eğitime katılan Muhtarlar bu tür eğitimlerin sürekli olmasının kendilerini daha fazla geliştirmelerine katkı sağlayacağını belirttiler.

23-01-202323-01-202323-01-2023

Yayın: 23.01.2023 - Güncelleme: 23.01.2023 14:26 - Görüntülenme: 169