HALK EĞİTİMİ FAALİYETLERİMİZLE HER YAŞTAN VATANDAŞLARIMIZA HİZMET VERMEYE DEVAM EDİYORUZ.

Osmangazi Belediyesi bünyesindeki Hüdavendigar Kültür Merkezi'nde birlikte yürüttüğümüz Okul Öncesi Eğitim faaliyetleriyle mahalledeki vatandaşlarımıza kaliteli hizmet sunmaktayız. Merkezde sorumlu Müdür Yardımcımız Sevgi Acar'la birlikte incelemelerde bulunan Kurum Müdürümüz Mehmet KÖSE yaptığı açıklamada; Bursa Osmangazi Belediyesi'nin mekansal imkanlarını, eğitim odaklı vatandaşlarımıza açmasıyla Osmangazi Halk Eğitimi Merkezi olarak bizlerde; kültür, sanat, spor, bedensel gelişim ve eğlence içerikli faaliyetlerimizle 4 sınıfta 8 şubede 130 civarında öğrencimize, Türkçe dil gelişimi, öz bakım becerileri, paylaşımcı yaklaşımı kazanmalarının yanı sıra, arkadaşlık ortamı oluşturma, temel nezaket kuralları ve vazgeçilmez milli-manevi değerlerimizi kazandırmanın çabası içerisindeyiz." dedi. Hüdavendigar Kültür Merkezi'nde ayrıca her yaşaşa hitap eden, robotik kodlama, el sanatları, görsel içerikli sanatsal kursalar ile kişisel gelişim kursları da düzenlenmektedir.

13-03-202313-03-202313-03-2023

Yayın: 13.03.2023 - Güncelleme: 13.03.2023 10:54 - Görüntülenme: 107