KURSLARIMIZDA YABANCILARA TÜRKÇE KURSUMUZDAN

Her hafta sonu olduğu gibi bu hafta sonu da Osmangazi Halk Eğitimi Merkezi'de açılan kurslara, hemen her yaştan ve her kesimden vatandaşlarımızın yoğun katılımı gözlemlenmekte. Muradiye Merkez Binamızdaki 10 derslikte verilen kurslara Mudanya Gemlik Karacabey, Yenişehir gibi çevre ilçelerden katılım olduğu gibi Bilecik, Balıkesir gibi komşu illerimizden de katılım olduğu görülmekte. Gıda ve Su Sektöründe Çalışanlar İçin Hijyen Eğitimine, Yabancılar için açılan A1 -A2 ve B1 Seviyesi Türkçe Kursuna, Servis araçları rehber görevlisi için açılan Okul Servis Araçları Rehber Personel Kursuna, Adliyelerde, büyük muhasebe ofislerinde görev yapanlar yada yapacaklar için Standart Türk Klavyesi Kursuna, Bilgisayar kullanım ve yazılım alanında iş bulmak isteyen yada bu alanda kendini geliştirmek isteyenler için açılan Bilgisayar İşletmenliği Kursuna, hayatının hiç bir evresinde temel eğitim almamış ve öğrenim çağı dışına çıkmış okuma yazma bilmeyen, ilkokul diploması dahi olmayan kişilere yönelik açılan Okuma Yazma Kursuna ve özellikle il içinden ve İl dışından çok yoğun talep gören Ücretli Öğretmenlik yapmak İsteyenker için açılan Özel Eğitim Kursuna onlarca kurs açılmakta ve vatandaşlarımız yoğun katılım sağlamaktadır. Kurum Müdürümüz Mehmet Köse kurs ziyaretlerinde ilçe milli eğitim müdürümüz Gürhan Çokgezer'in selamını ilettiği kursiyerlerimize; "Osmangazi Halk Eğitimi Merkezi olarak onlarca alanda binlerce farklı kurs çeşidi ile vatandaşlarımıza hizmet vermekteyiz. Saha incelemelerimizde vatandaşlarımızın farklı eğitim talepleri olması durumunda, o alanda da çalışmalar yaparak talepleri karşılamaktayız. Yeterki vatandaşlarımız kurs merkezlerimize gelsinler." açıklamasında bulundu.

08-03-202208-03-202208-03-202208-03-202208-03-202208-03-202208-03-202208-03-2022

Yayın: 08.03.2022 - Güncelleme: 14.03.2022 22:20 - Görüntülenme: 358