OKULÖNCESİ EĞİTİMDE OSMANGAZİ HALK EĞİTİMİ MERKEZİ'NİN BAŞARISI.

Ülkemizde Okulöncesi eğitimde okullaşma oranı neredeyse yüzde yüzlere ulaştı. Bu kapsamda faaliyet yürüten örgün eğitim kurumların yanı sıra yaygın eğitim kurumlarından Halk Eğitimi Merkezleri de okulöncesi eğitim alanında da kurs faaliyetleri ile vatandaşlarımıza hizmet sunmakta. Kurum kurs faaliyetleri üzerine bir değerlendirmede bulunan Kurum Müdürü Mehmet Köse; İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzünöncülüğünde, Bursa Osmangazi Halk Eğitimi Merkezi olarak; kendi bünyemizde, Bursa Osmangazi Belediyesi' Bilgi Evleri bünyesinde, Bursa İl Tarım ve Orman Müdürlüğü bünyesinde, Ali Osman Sönmez Onkoloji Hastanesi bünyesinde Okulöncesinde 3-6 yaş arası Oyun Odası kurslarımızda, 26 şubede 408 öğrencimize, Osmangazi Müftülüğü bünyesinde de protokole dayalı 4-6 yaş Okulöncesi eğitimde 39 şubede 468 öğrencimiz olmak üzere, toplamda 65 şubede 8 yüz 76 öğrencimize okul öncesi eğitim hizmeti vermekteyiz. Bu kurslarda öğrencilerimize; Özbakan becerilerinin yanı sıra, Türkçe, oyun, müzik, sanat etkinliği gibi 11 farklı modülde alanında uzman öğretmenlerimizle faaliyet yaptırmaktayız. Vatandaşlarımızın çocuklarını gönül rahatlığı ile kurumlarımızın okul öncesi kurslarına göndermesini bekliyoruz." dedi.

17-01-202317-01-202317-01-202317-01-2023

Yayın: 17.01.2023 - Güncelleme: 17.01.2023 09:46 - Görüntülenme: 92