OSMANGAZİ HALK EĞİTİM'DEN ABDÜLKADİR CAN ANADOLU İHL MUSİKİ EĞİTİMİNE DESTEK.

Osmangazi Halk Eğitimi Merkezi kurs faaliyetleri ile halkın her katmanına her ders düzeyde hitap etmekte. Çevre korumadan din hizmetlerine, el sanatlarından gıda teknolojisine, hasta ve yaşlı hizmetlerinden aile eğitimine, hayvan yetiştiriciliğinden makine teknolojisine, kişisel gelişimden pazarlama ve perakendeye olmak üzere 50'ye yakın alanda kurs faaliyetlerini sürdürmekte. Osmangazi Halk Eğitimi Merkezi'nin sürdürdüğü faaliyet alanlarından birisi de Müzik ve Gösteri Sanatları alanı kurs faaliyetleri... Bu alanda bulunan 185 farklı kurstan 10'larca kursu açan Osmangazi Halk Eğitimi Merkezi, Proje Okulu olan Mihraplı Abdülkadir Can Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde de; Bağlama, Darbuka, Kanun, Keman, Klasik Gitar, Ney ve Türk Halk Müziği kursları açarak 10'larca öğrencinin sanatsal alanda yetişmesine katkı sağlamaktadır. Kurs faaliyetlerinde incelemelerde bulunan Osmangazi Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mehmet Köse Okul Müdürü Yunus Akkoç'u ziyaret ederek, kurs faaliyetlerini birlikte değerlendirdi. Köse yaptığı açıklamada "Türk Musikisi alanında da faaliyet gösteren okulumuzda öğrencilerimize sanatsal alanda katkı sağlamak oldukça gurur verici. Yeterki öğrencilerimiz bu alanda kendilerini geliştirmek istesinler, bizler eğitim bazında her türlü desteği vermeye hazırız." Okul Müdürü Yunus Akkoç; "Proje okulu olarak hedeflerimize ulaşmada Osmangazi Halk Eğitimi Merkezi'nin desteğini daima görmekteyiz. Öğrencilerimize Türk Musikisini tanıtmada, sevdirmede, icra etmede birlikte çalışmak oldukça faydalı olmakta." açıklamasında bulundu. Kursları ziyaret eden Kurum Müdürü Mehmet Köse öğrencilerin mutluluğuna ortak oldu.

29-11-202229-11-202229-11-2022

Yayın: 29.11.2022 - Güncelleme: 29.11.2022 11:15 - Görüntülenme: 250