T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BURSA / OSMANGAZİ - Osmangazi Halk Eğitimi Merkezi

OSMANGAZİ HALK EĞİTİM'DEN KENT MEYDANI'NDA MÜZİK RÜZGARI

 

Hayat Boyu Öğrenme Etkinlikleri kapsamında, Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Osmangazi Halk Eğitimi Merkezi'mizin organize ettiği etkinlikler Kent Meydanı'nda vatandaşlarımızla buluşmaya devam ediyor.

Osmangazi Halk Eğitimi Merkezi'mizin müzik guruplarından;

Darbuka

Kemençe

Gitar 

Keman

Ney

Ney ekiplerinin ayrı ayrı sahne aldığı açık hava gösterisi halkımızın yoğun ilgisi ile karşılandı.

Karadeniz müziklerini seslendiren Kemençe Ekibine, oyunları İle eşlik eden vatandaşlarımız keyifli anlar yaşadıklarını söylediler.

Aşık Veysel'i;

"Uzun İnce Bir Yoldayım

Gidiyorum Gündüz Gece" 

eseriyle anan Bağlama Ekibimiz,  aynı zamanda Darbuka Ekibimiz Anadolu'muzun duygulu ve hareketli Halk Müziği parçalarını seslendirmesi oldukça beğeni topladı.

Ney Ekibimiz Mevlana'nın, Hacı Bektaşi Veli'nin Yunus Emre'nin diliyle gönlümüzü okşadı.

Müzik gösterilerini halkın arasında izleyen Osmangazi Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mehmet KÖSE; "Onlarca alanda vatandaşlarımıza, kişisel gelişimden İstihdama dayalı meslek edindirmeye, müzik faaliyetlerinden hobi kurslarına, yabancı dil eğitiminden açıköğretim faaliyetlerine binlerce alanda hizmet vermekteyiz, bu etkinliklerdeki amacımız faaliyetlerimizi vatandaşlarımıza tanıtmaktır. Bu açık hava faaliyetlerimizde bize destek olan Bursa Büyükşehir Belediyemize, Osmangazi Belediyemize ve Kent Meydanı AVM yöneticilerine teşekkür ediyoruz" açıklamasında bulundu. 

26-02-202226-02-202226-02-2022

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 26.02.2022 - Güncelleme: 26.02.2022 21:05 - Görüntülenme: 273
  Beğen | 0  kişi beğendi