OSMANGAZİ İLÇEMİZİN EN GÜZEL EĞİTİM MEKANLARINDAN BİRİ OLAN ENGELLİ BAKIM MERKEZİ (OBAM)...

Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından engelli vatandaşlarımızın kullanılmasına yönelik hizmete sunulan Engelli Bakım Merkezi'ni ( OBAM) ziyaret eden Kurum Müdürümüz Mehmet KÖSE, Osmangazi Belediyesi Eğitim Birimi Müdürü Dr Sevcan YAMAN'la birlikte kursiyerlerin çalışmalarını yerinde inceleyerek kurs öğretmenlerinden bilgi aldı. Merkezden hizmet alan özel gereksinimli kursiyerlerle konuşan Kurum Müdürümüz Mehmet Köse, Belediye Başkanımız Sn MUSTAFA DÜNDAR'ın ve Osmangazi ilçe milli Eğitim Müdürlüğü Sn Gürhan Çokgezer'in selamlarını ileterek, "Amacımız; her zaman her yerde herkes için eğitim anlayış içerisinde bu tür merkezlerde daha fazla kurslar açarak, özel gereksinimi olan öğrencilerimize ve ailelerine azami eğitim desteği vermek" olduğunu belirtti. Spordan el sanatkarına, resimden müziğe ve halk oyunlarına kurs faaliyetlerinin düzenlendiği Engelli Bakim Merkezi'nde Şuan itibari ile 70 öğrencimiz öğrenim görmektedir. 140 kapasiteye sahip merkeze her geçen gün yeni öğrenciler kayıt yaptırmaktadır. Osmangazi Belediyesi Eğitim Birimi Müdürü Dr Sevcan Yaman; bu konsepte Bursa'mızda ilk olarak Osmangazi Belediyemiz böyle bir merkez oluşturdu. Şuan da bu merkeze sadece ilçemizden gelmiyor, diğer ilçelerden de öğrencilerimiz geliyor. "Amacımız; bu merkezde öğrencilerimizin öz bakim becerilerini fe geliştirerek, toplumsal hayata uyum sağlanmalarını, sosyal hayatta yer almalarını sağlanmaktır" dedi. Kursiyerlerle sohbet edip onların taleplerini de alan Kurum Müdürümüz Mehmet Köse, merkez çalışanlarına başarılar dileğinde bulundu.

09-12-202209-12-202209-12-202209-12-2022

Yayın: 09.12.2022 - Güncelleme: 09.12.2022 09:30 - Görüntülenme: 846